APIE RECEPTĄ: skanio ir spalvos dermė! Greitas paruošimas, apie 10 min.

INGREDIENTAI (2 porcijos):
300 gramų raudongūžių kopūstų
2 obuoliai
2 saujos riešutų
1 šlakelis alyvuogių aliejaus
1 šlakelis citrinų sulčių
pagal skonį: druskos, pipirų

PARUOŠIMO BŪDAS:
1. Kopūstą stambiai sutarkuoti arba labai plonai supjaustyti.
2. Obuolius perpjauti perpus, išpjauti sėklalizdžius ir kotelius. Obuolius supjaustyti skiltelėmis arba šiaudeliais, dėti prie kopūstų.
3. Riešutus, vis pavartant, pakepinti sausoje keptuvėje, kol švelniai apskrus. Pabarstyti ant salotų.
4. Viską pagardinti alyvuogių aliejumi, citrinos sultimis, druska ir pipirais.

RECEPTUI NAUDOTI www.riesutaujam.lt produktai:
Žemės riešutai be luobelės

Žemės riešutai be luobelės

Ypač tyras alyvuogių aliejus COLAVITA EXTRA VIRGIN Premium Italian

Alyvuogių aliejus COLAVITA EXTRA VIRGIN Premium Italian 250ml

Malti pipirai

Malti juodieji pipirai 100g

Aistra gaminti…
Autorius: Anželika Stančikienė
inspiration.by.andze