APIE RECEPTĄ: Puiki, šiek tiek egzotiško skonio! Paruošimo laikas: apie 30 min.
INGREDIENTAI (3 porcijos):

1 vienetas batatų (saldžiųjų bulvių)
2 vienetai morkų
200 mililitrų vandens
100 mililitrų kokosų pieno
1 vienetas svogūnų
2 šaukštai ryžių
20 gramų sviesto
1 saujelė petražolių
1 žiupsnelis kario
pagal skonį druskos
pagal skonį pipirų
pagal poreikį moliūgų sėklų

PARUOŠIMO BŪDAS:
1. Sudėti virti supjaustytas bulves, morkas, ryžius, lengvai pakeptą sveste svogūną. Pagardinti prieskoniais.
2. Virti apie 20 min., kol suminkštės daržovės. Į pabaigą supilti kokoso pieną ir užvirti. Paragauti ar netrūksta druskos/pipirų.
3. Kai šiek tiek pravės, viską sutrinti blenderiu arba kokteilinėje. Tirštumą reguliuoti pagal save. Pagardinti petražolėmis ir moliūgo sėklomis. Skanaus!

RECEPTUI NAUDOTI www.riesutaujam.lt produktai:
Juodieji pipirai

Malti juodieji pipirai 100g

Moliūgų branduoliai

Moliūgų branduoliai

Aistra gaminti…
Autorius: Anželika Stančikienė
inspiration.by.andze