Bulgur kruopos 800 g

2.19

Aprašymas

Bulgur kruopos – tai tiesiog skaldyti kietieji kviečiai, apdoroti nuplikius, išdžiovinus ir iš dalies pašalinus luobelę, skoniu primenantys kuskusą, geriau žinomi Rytų šalyse, dažnai naudojamas kaip garnyras prie mėsos, žuvies ir daržovių patiekalų. Iš bulguro gaminamos libanietiškos salotos „Tabule“, verdamos sriubos, ruošiami garnyrai, įvairios salotos. Verdant šias kruopas, jų tūris padidėja tris kartus, todėl ši košė yra labai ekonomiška.
MAISTINĖ VERTĖ (100 g/ml): energinė vertė 1431,89 J/ 342 kcal; riebalų 0,9 g, iš jų sočiosios riebalų rūgštys 0,2  g; angliavandenių 76 g, iš jų cukrūs 0,4 g; baltymų 12 g, druskos  0,017 g.
Kilmės šalis: Turkija.

Jums taip pat gali patikti…