Liofilizuotos braškės su šokoladu (asorti) 80g

2.85

Aprašymas

Liofilizuotos braškės su šokoladu (asorti) 80g

Aromatingoji liofilizuota braškė su juoduoju, baltuoju ir pieniniu šokoladu – ypatinga dermė ir skonių įvairovė.
Liofilizuotos braškės (džiovintos šaltyje) pasižymi išliekančia ta pačia forma, tūriu, spalva, jose išlieka beveik visi vitaminai, išsaugomos aromatinės ir skoninės savybės, o tekstūra tampa puri ir traški.
Liofilizuotos braškės – tai skonių dermė.

Sudedamosios dalys:

Baltasis šokoladas (30%; cukrus, kakavos sviestas, nenugriebto pieno milteliai, emulsiklis sojų lecitinas, kvapioji medžiaga vanilinas), pieninis šokoladas (30%; cukrus, kakavos sviestas, nenugriebto pieno milteliai, kakavos masė, išrūgų milteliai, pieno riebalai, emulsikliai [sojų lecitinas, E 476], kvapioji medžiaga vanilinas), šokoladas (30%; cukrus, kakavos masė, kakavos sviestas, emulsiklis sojų lecitinas, kvapioji medžiaga vanilinas), braškės (9%), glajinės medžiagos (tapijokų krakmolas, šelakas). Šokolade kakavos sausųjų medžiagų – ne mažiau kaip 43%. Pieniniame šokolade kakavos sausųjų medžiagų – ne mažiau kaip 32%, pieno sausųjų medžiagų – ne mažiau kaip 14,6%. 100 g maistinė vertė: energinė vertė – 2170 kJ/519 kcal; riebalai – 30,3 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių – 18,5 g; angliavandeniai – 56,8 g, iš kurių cukrų – 54,3 g; baltymai – 14,7 g; druska – 0,0 g. Produkte esantį druskos kiekį nulemia tik natūraliai jame esantis natris. Gali būti glitimo, žemės riešutų ir kitų riešutų pėdsakų. Pagaminta Lietuvoje.

Liofilizacija 

Vaisių ir uogų džiovinimas šaltyje (-80 °C), kurio metu produktai išsaugo beveik visus vitaminus, aromatines ir skonines savybes.

Jums taip pat gali patikti…