Liofilizuotos braškės su šokoladu

6.7521.95

Išvalyti

Aprašymas

Liofilizuotos braškės su šokoladu

Liofilizuotos braškės su šokoladu – puikus skonių derinys. Šaltyje džiovintos braškės su šokoladu, kuriame sausųjų kakavos medžiagų – ne mažiau kaip 43%. Skanauk ir mėgaukis!
Liofilizacija – tai džiovinimas šalčiu. Šio proceso eigoje uogose esantis vanduo ledo pavidalu pereina į garų fazę, nepavirsdamas skysčiu. Būtent dėl šios priežasties, po liofilizacijos uogos ir vaisiai nekeičia formos, tūrio, spalvos, išsaugomos jų aromatinės ir skoninės savybės, o tekstūra tampa specifinė – puri ir traški. Todėl šie gaminiai išsiskiria iš įprastų uogų ir šokolado derinių.
Pagaminta Lietuvoje.

Sudedamosios dalys:

Šokoladas (89 %; cukrus, kakavos masė, kakavos sviestas, emulsiklis sojų lecitinas, kvapioji medžiaga vanilinas), džiovintos braškės (10 %), glajinės medžiagos (tapijokų krakmolas, šelakas). Šokolade sausųjų kakavos medžiagų – ne mažiau kaip 43%. 100 g maistingumas: energinė vertė – 2209 kJ/530 kcal; riebalai – 33,1 g, iš kurių sočiujų riebalų rūgščių – 19,3 g; angliavandeniai – 53,7 g, iš kurių cukrų – 49,1 g; baltymai – 4,2 g; druska – 0,04 g. Gali būti pieno, glitimo, žemės riešutų ir kitų riešutų pėdsakų. Pagaminta Lietuvoje.

Jums taip pat gali patikti…