Razinos auksinės “Golden”

1.773.40

Išvalyti

Aprašymas

Auksinės razinos – puikus ir naudingas, malšinantis alkį, suteikiantis energijos užkandis.
Razinos  – tai džiovintos vynuogės. Razinos valgomos neruoštos, naudojamos kepiniuose, kompotuose ir kituose patiekaluose. Plačiai naudojamos Artimųjų ir Vidurinių Rytų bei Viduržemio jūros virtuvėse. O pačios vynuogės auginamos ir razinos ruošiamos ir gaminamos daugelyje pasaulio šalių – Armėnijoje, Australijoje, Argentinoje, Afganistane, Čilėje, Graikijoje, Indijoje, Irane, Irake, Jamaikoje, Makedonijoje, Meksikoje, Pakistane, Sirijoje, Toge, Turkijoje, taip pat – Pietų Afrikoje ir Pietų bei Rytų Europoje.
Razinų skonis saldus, aromatas malonus. Jos valgomos vienos, o taip pat naudojamos konditerijoje, gėrimams, daržovių, mėsos patiekalams, beriamos į kruopų košes.
Sudėtis: razinos, sieros dioksidas E220.
MAISTINĖ VERTĖ: energinė vertė 299 kcal/ 1252 kJ; angliavandenių 79 g, iš jų cukrūs 59 g; riebalų 0,5 g, iš jų sočiosios riebalų rūgštys 0,1 g; baltymų 3,1 g, druskos  0,011 g.
Kilmės šalis: Indija/ Iranas.

Jums taip pat gali patikti…