Šaltalankių uogienė su čili 320g

5.95

Aprašymas

Kuo naudingas šaltalankis?
VITAMINAI. Uogose ypač daug vitamino C (100 g – apie 500 mg, t. y. visa dienos norma). Taip pat gausu karoteno, cholino, nikelio, mangano, geležies, fosforo, folio rūgšties, flavanoidų, vitaminų B1 ir B2, P, E ir K.
ANTIOKSIDANTAI. Puikus antioksidantas: saugo nuo laisvųjų radikalų, stabdo senėjimą (turi medžiagų, suteikiančių odai elastingumo, neleidžiančių rastis raukšlėms), taip pat skatina atsinaujinti ląsteles, stiprina organizmo atsparumą.
PRIEMONĖ NUO PERŠALIMO. Rudenį ir pavasarį šaltalankiai yra nepakeičiama profilaktinė priemonė nuo peršalimo ligų.
MAISTAS. Šaltalankių uogienė puikiai tinka įvairiems patiekalams pagardinti, arbatai paruošti.
Šaltalankių uogienė – padažas su čili pagaminta iš uogų su kauliukais, bei pagardinta čili granulėmis, kurios padažui suteikia pikantišką skonį. Labai tinka prie lauže keptos paukštienos, žvėrienos ir kitų mėsos patiekalų.
Grynasis kiekis: 320 g
Sudedamosios dalys: cukrus, šaltalankių uogos (50%), čili (0,4%).
Laikyti sausoje, tamsioje vietoje ne aukštesnėje kaip 25 laipsnių C temperatūroje, santykinė oro drėgmė ne didesnė kaip 80 %.

Gaminant šiuos produktus buvo stengiamasi išlaikyti tikrąjį ekologiškų šaltalankių skonį.

Jums taip pat gali patikti…